Skriv ut

Sortiment

Vi har blommor och inredningsdetaljer som hör årstiden och stunden till!

Hos oss får ni en underbar doftupplevelse bland alla säsongens växter och låt dig inspireras i vår butik! Vi följer säsongens trender i såväl färg och form som blommor för att skapa nya unika kreationer. I butiken hittar ni ett stort sortiment av vackra växter, krukor och andra roliga inredningsdetaljer.

 

Växter

Under vårt 1200 m2 stora växthus odlas det fram växter under större delen av året. Vi odlar våra underbara tulpaner under vintern och fram till våren är det påskliljor och penséer som gror under taken. Penséer är folkkära vårblommor som vi driver fram i olika färger och storlekar, därefter fylls växthusen med sommarens härligheter. Då finner ni allt från Pelargoner och Petunior till Tagetes och Begonior och naturligtvis våra underbara och mycket omtyckta hängamplar i våra växthus. Redan innan sommaren är slut är det dags att förbereda för advent och jul då hyacinter och amaryllis är de lökväxter vi odlar fram.

Vi erbjuder växter, av bästa kvalitét, som vi dels köper från lokalodlare i Västsverige samt importerar direkt från grossist i Danmark.

 

 

Snittblommor

Sätt piff på hemmet eller överraska någon ni tycker om med en härlig bukett från vår blomsterkyl. Passar en tuff solitär, en romantisk och luftig bukett eller är en fasadbunden bukett bättre för det aktuella tillfället. 

Vi bedriver import av våra snittblommor från Nederländerna och leverans sker varje vecka. 

 

 

Trädgård

I butiken har vi det mesta ni behöver för att lyckas med trädgården. Vi har allt från jord och fröer till olika verktyg och näring. Vi har ett samarbete med Hasselfors, Algomin, Nelson Garden, Bayer garden med flera.